JnK Autotechniek


Contact: +31(0)235831650
E-mail:
info@jnkautotechniek.nl
Rijnlanderweg 1058A 2132MP Hoofddorp

APK - Onderhoud - Schade - Reparaties - Diagnose

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en universeel garage bedrijf waarbij u persoonlijke aandacht, goede service en expertise kunt verwachten. Bij ons staat kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie hoog in het vaandel. Onder andere om die redenen is uw auto bij ons in goede handen.

Voor het onderhoud aan alle merken, APK keuringen, diagnose, revisie werkzaamheden, las werkzaamheden, airco service, schade herstel, trekhaak montage en specifieke wensen bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn in het bezit van alle facetten waardoor wij bijna alles binnenshuis voor u kunnen verrichten.

Onze specialisatie ligt bij de merken Audi, Volkswagen, Seat en Skoda (VAG Group). Hiervoor hebben wij ook moderne diagnose apparatuur en fabrieksgegevens waardoor wij wat dieper op deze auto’s in kunnen gaan. Tevens hebben wij ook diagnose apparatuur voor alle andere gangbare merken.

Graag werken wij op de manier zoals het hoort. Daarom hanteren wij ook de fabrieks- en onderhoudsgegevens van de fabrikanten. Daardoor komt de fabrieksgarantie ook niet te vervallen.

Onderstaand een greep uit de merken die wij voeren.

MPMCastrolVartaVredestein witSKFValeoRomaxSachsNGKPhilipsMannMonroeHellaLukGatesContinentalBoschBrembo

 

Geef een reactie